Degas – Atelierul tău de mobilă

Suntem specializați în producția, designul și montarea de mobilier la comandă pentru toată gama de clienți de pe piață.

DEGAS a apărut în decorul pieței de mobilier a Clujului în 2005 ca birou de proiectare si design interior. Am început cu creația, desenând, punând imaginația pe hârtie sau în softuri specializate.

Am demarat timid execuția de mobilier în 2008, într-un moment în care piața era în regres. De atunci, prin investiții permanente în tehnologie, mărirea spațiului de lucru și a personalului, am reușit o creștere susținută a capacității de producție și a calității produsului livrat. Investițiile importante au fost în utilajele de ultimă generație,  atât în atelierul de asamblare, cât și în vopsitorie, reușind astfel în final să avem o linie completă de producție de la materialul brut la produsul final. Provocările pieței ne-au impus standarde foarte ridicate de calitate și un timp de execuție restrâns.

Avem o atenție deosebită în alegerea colaboratorilor și folosim materie primă și accesorii de calitate superioară. Prin prezența noastră la târgurile de specialitate ne menținem la curent cu ultimele inovații și tendințe din domeniu, păstrând imaginea mobilierului nostru tot timpul “fresh”. Folosim o mare diversitate de materiale printre care materiale compozite, piatra, metal, sticla, lemn masiv si furnire, ceea ce ne face foarte versatili în întâmpinarea nevoilor complexe ale clienților noștri. Printre mărcile cu care am ales să lucrăm amintim Blum, Grass, Egger, Kessebohmer, Sige, Ica.  Nu în ultimul rând, calitatea este susținută și de către o echipă de lucru competentă și implicată.

Experiența noastră e demonstrată de un larg portofoliu care include spații comerciale, spații rezidențiale, mobilier medical și de birou.

Producem și montăm preponderent pentru piața locală, însă ne deplasăm cu plăcere oriunde în Europa. Printre locațiile unde a ajuns mobilierul nostru amintim București, Timișoara, Bruxelles, Luxemburg sau Belfort (Franța).

Prin ce ne evidențiem? Prin faptul că răspundem cerințelor clienților cu profesionalism și serviabilitate, că nu folosim „NU SE POATE”, ci „GĂSIM SOLUȚII pentru dorințele și nevoile dumneavoastră”. De aceea ne mândrim că putem folosi cea mai veche  metodă de marketing – cea prin viu grai.

 

 

Ce zic clientii nostrii

 

 

Preturi avantajoase comparativ cu concurenta. Livrare punctuala (chiar cu o zi mai devreme)!

Clara G.

Personal amabil, serviabil și cu experiență. Recomand cu placere

Aurel Grig

 

Foarte frumos amenajat preturi ok. Multumesc Alina

Dan Ardelean

Oferta variata, angajati atenti si serviabili. Design de exceptie.

Cristina Farcas

 

 

Aveti un proiect nou?

 

Contactati-ne!