Productie Mobilier

Producem mobilier folosindu-ne de utilaje de ultima generatie, datorita acestui lucru incercam sa mentinem calitatea produselor la un nivel cat mai ridicat. Cream din placi lemnoase tot ce suna ca o provocare, ne plac lucrarile atipice si de aceea alegem sa producem la comanda.

Proiectare mobilier

Proiectarea este o arta, dar nu o stiinta, este o rezolvare de probleme practice si de aceea trecem de la variantele demult apuse, de la schite simple puse pe o hartie, la crearea de imagini de ansamblu tridimensional. Adoptam strategii creative pentru spatiul, nevoile si pretentiile dumneavoastra prin proiectare.

Amenajari Interioare

Cu ajutorul partenerilor si colegilor nostri va putem oferii consultanta pentru amenajarea locuintei, spatiilor comerciale sau a birourilor in functie si de posibilitatea realizarii fizice, nu doar scriptic sau imaginar.

Livrare si montaj

Poate nu este greu si complicat de citit niste fise tehnice sau schite de mobilier, dar stim cat de complicat este sa puneti toate maruntisurile, accesoriile si reperele cap la cap si la final sa fie totul drept, liniar la fel ca si in poze. Stim de asemnea ca livrarea poate fi complicata atunci cand nu detii autoturismul potrivit pt a-ti duce bunul la tine acasa. Din aceste motive noi dorim sa va scapam de niste griji si asiguram transportul si montajul proiectului incheiat cu noi.